Humor

Homonnay Gergely: Puszi, Erzsi!

Egy friss olvasást hozok nektek ma, Homonnay Gergely- Puszi, Erzsi! A világ macskaszemmel című könyvét.

Fülszöveg:

„Erzsébet ​Fenevadova minden idők legnagyobb celebritása. Egy igazi bundás királynő, szőrös fülű, bajszos díva, szupermodell, politikai szakkommentátor asszony… Sokoldalúsága szinte felsorolhatatlan, bölcsessége káprázatos – többek között ezért is teljesen jogos várományosa az elnök asszonyi posztnak.

Hívei tudják, hogy életük Erzsébet útmutatásai nélkül mit sem érne. Nagyságát gyakorta versben is megéneklik, az írástudatlanok pedig Erzsébet kifinomult ízlésének eleget téve tonhalban fejezik ki mélységes tiszteletüket.
Erzsébet jelenleg Budán, a Hotel Wardrobe Wellness Superior***** Elnöki Lakosztályában él. Sajnos szingli. Pillanatnyilag csak egyetlen, hozzá méltatlan udvari szolgálója, Gergely, próbálja megteremteni a kivételes nagyságához illő körülményeket.

„A szépség nem az arcodon van, nem is a mosolyodban, de még csak nem is a szívedben. A szépség a bundádban van, a tappancsod párnácskáiban és a bajszod végében, ahogy pöndörödik, és ami csiklandozza a másikat – akár egy életen át.
Erzsébet Fenevadova”

Mivel Homonnay Gergely elég nagy marketinget csinált maguknak, ezért nem húznám el nagyon az értékelést, de mindenképp szerettem volna írni róla pár sort, mert tetszett a könyv

Küllemét tekintve tetszik, hogy ilyen kicsi és kemény borítós. Könnyen olvasható, macskarajongóknak kifejezetten ajánlott, humoros töltetű iromány.
Erzsi szemszögéből ismerhetjük meg kalandokkal teli közös életüket Gergellyel. Nekem a végére sok lett az idegállapotok mennyisége, de macskával vagy emberrel együtt élni sosem egyszerű. Döntse el ki-ki maga, melyik oldalon a jobb.

Ha könnyed szórakozásra vágysz, hangosan akarsz kacagni, és nem zavarnak a káromkodások egy könyvben, akkor a Puszi, Erzsi neked való olvasmány. Ez a könyv volt életem leghosszabb kapcsolata egy macskával, szóval a nemcicásoknak is tudom ajánlani. Az antimacskások pedig megerősíthetik elhatározottságukat, miszerint pont ezért nem válnak soha szőrös jószágok alattvalójává.

Puszi, Ilona!

Erzsi Facebook oldalát itt találjátok.

Homonnay és Erzsi közös képének forrása az origo.hu

Kiadó: Libri
Kiadás éve: Budapest, 2016
Oldalszám: 186
Illusztrálta: Zsiga Laura

Írta: Demencze Ilona