Erotikus

P.C.Harris- Áronyoldal

Szereted ha magával ragad az érzékiség? Nem zavar ha közben egy rejtélyen is agyalnod kell? Akkor itt a neked való regény! Erotika, rejtély, gyilkosság egy kötetben.

Fülszöveg

„Rachelle Morgan nagyon fiatalon lett árva. Hétköznapi lánynak számít egy angol főiskolán. Megismerkedik a gazdag és jóképű David Wishsel. A sikeres David a tizenhét évvel ezelőtt meggyilkolt apjától örökölt céget vezeti New Yorkban. Egyetlen szemtanúként még akkor bosszút esküdött. A gyilkos nyomait követve utazik az Egyesült Királyságba, ahol találkozik a gyönyörű Rachelle-lel.
A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, együtt fedezik fel testük és a szerelem titkait.
A férfi azonban nem tud nyugodni, a bosszú hajtja, meg akarja találni apja gyilkosát. Nyomozása során nem várt titokra bukkan: Rachelle-t és a gyilkosságot szövevényes szálak kötik össze. Ez kettejük szerelmébe, vagy akár a lány életébe is kerülhet.
Fényt derít David apja gyilkosának kilétére?
Sikerül megmenekülniük az angol alvilág elől?
P. C. Harris izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.”

P.C. Harris első könyves írónő, akinek sikerült elérnie, hogy a könyve megállja a helyét bármelyik másik külföldi író mellett a polcon. Annak ellenére, hogy megtartotta a gazdag, jóképű üzletember kliséjét, sikerült valami igazán egyedit David karakterének hátterébe varázsolnia. Az élete korántsem olyan egyszerű, mint azt megszoktuk a hasonló erotikus/romantikus regények férfi karaktereinél. David mindennapjait egy sötét titok lengi körül, egy gyilkosság, melynek körülményeit homály fedi. Megszállottan hajszolja az igazságot és a tettest, mindeközben egyre jobban megismeri Rachellet. Ámbár néhol ellentmondásos volt számomra a férfi személyisége, egyszer úgy viselkedik, mint egy tini, máskor pedig egy igazi férfiként lép fel. Rachelle személyisége végig hű maradt önmagához, tőle azt kaptam amit a karakterétől el lehetett várni. A mellékszereplők szimpatikusak voltak, pont a megfelelő mennyiséget kapjuk meg belőlük.

A történettel kapcsolatban a megjegyzésem, hogy nagyobb szerepet engedtem volna a krimi résznek, jobban kibontottam volna a szálakat. Az erotika néhol túl nagy hangsúlyt kap a történetben, ez betudható a kiadói nyomásnak is. Jobban kijött volna ha nem egyből a testi vágyak kerülnek előtérbe, mert így hirtelennek tűnt a fellángoló szerelmi szál. Persze aki szereti az erotikában dúskáló részeket annak egy igazi kánaán lesz a könyv. Egy dolog szúrta igazán a szememet (pici SPOILER), Rachelle túl hamar épül fel a felébredése után, és túl gyorsan elnyomja az írónő a lány lelki fájdalmát. Egy ilyen esemény után az embernek nem az az első dolga, hogy egy jó kiadósat szexeljen. Mindezektől eltekintve a történet jól fel van építve, olvastatja magát, gördülékeny.

Olvasás közben azt veszi észre az ember, hogy egyszer csak iszonyatosan beindulnak az események. Az erotika mellett a krimi rész kellően kiegészíti az izgalmakat. Mindemellett egyedi stílusával és jó humorával igazán szórakoztató olvasmány. Úgy gondlom, hogy első könyvnek tökélesen megállja a helyét, sőt jobb is, mint sok külföldi erotikus/romantikus könyv.

Biztosan állíthatom, hogy P.C.Harris a klisék elhagyásával igazán egyedit fog alkotni a következő regényével, amit már nagyon várok. Bátran ajánlom mindenkinek,aki szereti a romantikát, az erotikát, a rejtélyeket és a humort. Egy gyorsan kivégezhető olvasmány, amiben nem fogsz csalódni.

P.C.Harris hivatalos Facebook oldalát itt találod.

Ha mér olvastad a könyvet, akkor értékeld a Moly.hu oldalon.

Kiadó: Álomgyár
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 424201

Írta: Demencze Ilona

Csatlakozzatok a Facebook oldalamhoz és az Olvass hazait! Facebook csoportomhoz!
Ha még nem tettétek, akkor kövessetek be Instagramon is! A Molyon itt találhattok meg.